Logga in

Smartare fastighetsförvaltning

Om Nabo

Ekonomisk förvaltning Teknisk förvaltning Juridik

Nabo erbjuder all expertis du behöver inom fastighetsförvaltning, bara ett knapptryck bort. Fastighetsförvaltningen blir trygg och enkel för både styrelsen och boende med tillgång till marknadens ledande digitala plattform och personlig expertis inom ekonomi, teknik och juridik. Det är smartare fastighetsförvaltning, helt enkelt.

Ledande digital plattform förenklar styrelsearbetet

Nabo är framförallt känd för sin digitala plattform som utvecklats specifikt för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Den ger en utmärkt överblick över det som är viktigast för våra kunder, såsom fakturor, avier, beslutshistorik, tekniska ärenden och skadeärenden, och finns tillgänglig dygnet runt. Vår plattform gör styrelsearbetet effektivt, enkelt och samlar allt på en plats.

Personliga förvaltare och branschledande experter vägleder och skapar trygghet

Oavsett om du i styrelsen har lite eller mycket erfarenhet av fastighetsägande, så är det viktigt att kunna få hjälp och stöd av en kunnig förvaltare om du har frågor eller om problem uppstår. Med Nabo får ni en personlig förvaltare som arbetar proaktivt och nära er, så att ni kan känna er trygga med att uppfylla alla myndighetskrav och att fastigheten håller ett gott skick. 

Er personliga förvaltare skapar trygghet och blir ett komplement till den digitala plattformen. De är lätta att komma i kontakt med om ni har frågor och funderingar, enklast genom att skapa ett ärende i den digitala portalen, men också via telefon till er förvaltare under telefontider, så att ingenting faller mellan stolarna. 

Heltäckande tjänster inom fastighetsförvaltning skapar positiva synergieffekter som gynnar er förening

Förutom ekonomisk förvaltning, teknisk förvaltning och juridiska tjänster erbjuder Nabo ett stort antal tilläggstjänster som bostadsrättsföreningar och fastighetsägare kan tänkas vilja ha. Det rör sig bl.a. om räntekonton som ger konkreta pengar, ramavtal med leverantörer som Fortum och Telia, hjälp med planerat underhåll, projektledning när ombyggnationer och stambyten blir aktuella, och mycket mer. På så sätt erbjuder Nabo en helhetslösning som förenar många aspekter av fastighetsägandet, så att styrelserna kan känna sig trygga med att få det bästa erbjudandet för sina föreningar. 

Fakta om Nabo

Vår värdegrund
Vi förenklar boendet

Vi digitaliserar förvaltningen med smarta funktioner och genom att förenkla det som tar tid både för oss själva och våra kunder. Vi utvecklar också tjänster som förenklar vardagen för de boende.

Vi utgår från kunden

Vi vill få alla kunder att bli ambassadörer och sprida budskapet att man alltid får snabb och professionell hjälp oavsett om det är via en personlig kontakt eller vår plattform.

Vi vågar utmana och tänka nytt

Vi är utmanaren som förändrar en hel bransch och formar framtidens förvaltning. För att lyckas med det krävs det att vi förändrar befintliga beteenden, vågar ta egna initiativ och göra saker ingen tidigare har gjort. 

Vi är ett team

Vi tror att samarbete och att sätta laget framför jaget är nyckeln till framgång. Vi bidrar alla till att ha kul på jobbet och uppnå bättre resultat genom att visa varandra respekt samtidigt som vi är prestigelösa och konstruktiva.

Tjänster baserade på lång erfarenhet

1979
Ekonomisk förvaltning i Uppsala grundas
1995
Rådrum grundas
2001
Conzignus Hem och Fastighet grundas
2004
Valvet förvaltning grundas
2005
Portalen ser dagens ljus
2014
1000 kunder
2018
1500 kunder
2019
Nytt varumärke Nytt gränssnitt 1600 kunder
2020
BoNea, Akevo och Örehus ansluter sig till Nabo
2021
Fyra förvaltare ansluter sig. Däribland Husjuristerna och MGC
Vi söker kontinuerligt efter nya talanger

Nyfiken på oss som arbetsgivare?

Gå till karriärsidan
Medarbetare att dela glädje med
Medium rdrumevent 8795 Medium web rdrumevent 8828 Medium rdrumevent 87661 Medium rdrumevent 8872 Medium rdrumevent 8640 Medium web rdrumevent 8904 Medium web rdrumevent 8864 Medium web rdrum 1672

Vill du veta mer om bolagets ledning?

Läs mer

Visselblåsaren

Nabo vill göra rätt. Vår visselblåsartjänst är en kanal för att slå larm om oegentligheter som påverkar människor, vår organisation, samhället eller miljön. Vi erbjuder en säker kanal för anonym rapportering och dialog.

Till Visselblåsaren

Nyheter om oss

Nabo Pressrum
Ytterligare fyra bolag ansluter sig till Nabo – stärker närvaron i Göteborg.
Läs mer
DiDigital
Det finns ingen liknande lösning i hela världen på den här marknaden och den går inte att kopiera.
Läs mer
Revisionsvärlden
Så blev Nabo på några få år en av ledarna på förvaltning av bostadsrättsföreningar.
Läs mer
Sydsvenskan
Skånskt förvaltningsbolag köps upp av utmanare.
Läs mer
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies