Logga in

Vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster

På Nabo jobbar 250 experter inom ekonomi, fastigheter, IT och juridik för att varje dag underlätta vardagen för våra 2500 kunder.

Lediga tjänster just nu

Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan? Upptäck lediga tjänster just nu!

Vår värdegrund
Enkelt

Att förenkla är ett ledord i allt vi gör. Vi digitaliserar förvaltningen genom att kombinera smarta funktioner med att automatisera det som tar tid för både våra kunder och oss själva. Vi utvecklar också tjänster som förenklar vardagen för de boende.

Kundfokus

Vi brinner för att hjälpa kunder och göra det på ett personligt sätt. Vi gör det som är bäst när vi utgår från kunden, utnyttjar vår kompetens och ger snabba svar.

Modiga

Vi är utmanaren som ska förändra en hel bransch och forma framtidens förvaltning. För att lyckas med det krävs det att vi tar egna initiativ, förändra befintliga beteenden hos oss själva samt vågar göra saker ingen annan tidigare har gjort.

Tillsammans

Vi tror att samarbete och att sätta laget framför jaget är nyckeln till framgång. Vi bidrar alla till ett bättre resultat och till att ha kul på jobbet genom att vara prestigelösa, konstruktiva och visa varandra respekt. 

Förvaltning som ligger i tiden

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning.

För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många härliga skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Medarbetare att dela glädje med!
Medium web rdrumevent 8767 Medium rdrumevent 8643 Medium web rdrumevent 8802 Medium web rdrum 1210 Medium web rdrum 1102 Medium web rdrumevent 8904 Medium mg5221webb Medium mg5245webb
Möt några av våra medarbetare
Daniel, VD på Nabo
Kristin, Ekonomisk förvaltare och säljare på Nabo
Joel, Teknisk förvaltare på Nabo
Erica, Uppstart & utbildning på Nabo
Markus och Maj-Britt, ekonomiska förvaltare på Nabo
Katarina, Mathias och Janne, fastighetsteam
Jim och Martin, utvecklingsteamet
Se alla lediga tjänster
Denna hemsida använder cookies för att du ska få en bra upplevelse av hemsidan. Läs mer
Avböj
Godkänn cookies